ခ်က္ျပဳတ္ေပးေနရတဲ့အိမ္ရွင္မေလးေတြအတြက္အေျပာင္းအလဲေလးလဲျဖစ္ေအာင္ကိုယ့္ရိုးရာဗမာထမင္းဟင္းမဟုတ္တဲ့ဟင္းခ်က္နည္းေလးတခု
စိတ္လိုလက္ရ ဓါတ္ပံုရိုက္ ပီး တင္ေပးလိုက္ပါတယ္။
ဟင္းခ်က္နည္းေလးကလြယ္လဲလြယ္တယ္ၾကိဳက္တဲ့သူေတြအတြက္အဆင္ေျပလို ့တင္ေပးလိုက္တာပါပံုမွာတင္ေပးထားတဲ့အတိုင္း ေရဘ၀ဲ၊
နံနံပင္တပင္လံုးအျမစ္ပါမက်န္၊ငရုပ္သီးစိမ္း(အေရာင္ရဲရဲေလလိုခ်င္ရင္အနီေရာင္ငရုပ္သီးစိမ္းေတာင့္) ေနာက္ၾကက္သြန္ျဖဴရယ္အဓိကပါပါတယ္။
ေနာက္အရသာအတြက္ ကေတာ့ပဲငံျပာရည္ အၾကည္၊ သၾကား (ဟင္းခ်ိဳမွုန္ ့ၾကိဳက္သလို အသံုးျပဳႏိုင္ပါတယ္)
ေနာက္ခရုဆီ ငရုတ္ေကာင္းမွုန္ ့ ငံျပာရည္ ေနာက္ နံနံပင္ အေပၚကေန ပန္ကန္အလွျပင္ဖို ့ရယ္ဒါဆိုလံုေလာက္ပါပီ။
ပထမဆံုး ေရဘဲ၀ဲကိုအသန္ ့ေဆးျပီးအကြင္းပါးပါးေလးေတြလွီး၊
ေနာက္ငရုတ္သီးစိမ္းနံနံပင္အျမစ္ပါမက်န္ရယ္ၾကက္သြန္ျဖဴရယ္ေရာေထာင္းပီး
ဆီခ်က္သတ္အနံေလးေမႊးတက္လာရင္ ေရေဆးပီးလွီးထားတဲ့ေရဘ၀ဲေလးထည့္ေၾကာ္အရသာကိုယ္ၾကိဳက္သလိုအခ်ိဳအငံစိတ္ၾကိဳက္ထည့္ပီး
ေရဘ၀ဲက်က္လာရင္စားလို ့ရပါျပီ။ ေနာက္ပန္ကန္ျပားထဲထည့္ငရုတ္ေကာင္းမွူန္ ့ေလးျဖဴးအေပၚကနံနံပင္ေလးအုပ္ေပးရင္စားလို ့အဆင္ေျပပါျပီ
(ေဖ့ဘုတ္ေပၚမွ တစ္ဆင့္ မွ်ေဝပါသည္ )
No comments:
Post a Comment
မိတ္ေဆြတို႔ စကားသံက က်ေတာ္အတြက္ အားေဆးတစ္ခြက္ပါ။